SOUL

Soul bestaat uit :
•Zwarte komijnzaad , is een adaptogeen wat betekent dat het de weerstand van het menselijk lichaam verhoogd.
Er zijn honderden studies op zwart komijnzaad uitgevoerd waaruit blijkt dat de verbindingen van de zaden met de bestrijding van gezondheidsproblemen helpen.
Zwart komijnzaad bevat o.a vitamine B1 ,vitamine B2 ,vitamine B3 , foliumzuur , calcium, ijzer, koper , zink en fosfor.

• Zwarte frambozen zaad, bevatten krachtige anti oxidanten die vele lichaamsfuncties helpen ondersteunen en de algehele goede gezondheid te verbeteren.
Frambozen behoren tot de top 10 hoge anti oxidanten van groente en fruit.
Zwart framboos zaad is rijk aan meervoudig onverzadigde omega-3vetzuren.
Onderzoek heeft aangetoond dat zwart frambooszaadolie de gezonde lichaamsfuncties ondersteund.

• Chardonnay (jaja) druivenpitten,
ze bevatten hoge niveaus van polyfenolen zoals resveratol en unieke oligomere proanthocyanidine complexen (OPC’s) de krachtigste daarvan zitten in druivenpitten want het bevat 95% OPC’s ! Ze zijn bijzonder waardevol voor de gezondheid van de hersenen !
Chardonnay druivenpitten hebben grote ontstekingsremmende voordelen, dragen bij aan een optimaal lichaamsgewicht en zorgt voor een stralende huidskleur !

• D-RIBOSE,
Een hele belangrijke! Het is een vijf-koolstof suiker gevonden in elke cel in ons lichaam die zich met zuurstof en adenosine trifosfaat (ATP) verenigd om energie te geven aan elke cel .

Als er een verhoging ontstaat van vrije radicalen in ons lichaam wat bv komt door stress, roken, trainen, slechte voeding , raakt het lichaam vermoeid en wordt het minder efficiënt in het produceren van D-ribose daarom is het belangrijk om dit aan te vullen!

* De ORAC ( ff googelen) score in soul is heel hoog , 7300 is de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid , dit heb je iedere dag aan groente en fruit nodig , Brunswick Labs heeft de orac score van soul op 8990 gemeten! Het verslaat dus de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid aan groente en fruit met 1690!

https://youtu.be/asb5-vtZJZI